Zo werkt het


Just Branded is de complete omgeving waar elke gebruiker zijn eigen marketingmiddelen kan ontwikkelen, uitwerken en aanvragen. Altijd precies in de huisstijl die jij definieert. Binnen Drukwerkdeal.nl staat het dedicated team van Just Branded iedere dag klaar voor maatwerkoplossingen. Eén contactpersoon, één telefoonnummer.

Flyers, posters, social media-uitingen en meer: jouw ondernemers maken het zelf simpel en snel. Dat is Just Branded: brand identity made easy.


Altijd jouw huisstijl

De ondernemers die bij jouw organisatie zijn aangesloten, genieten een grote vrijheid. Dat is de kracht van jouw merk: elke ondernemer draagt met zijn kennis en vaardigheden bij aan jouw organisatie.

Die veelzijdigheid levert soms uitdagingen op. Bijvoorbeeld in het volgen van de huisstijl van jouw organisatie. Niet iedereen kleurt binnen de lijntjes. En niet iedereen is even bedreven in vormgeving.

Just Branded ondervangt dat. Ons pakket geeft jouw ondernemers de vrijheid eigen marketingmateriaal te bestellen. Toegesneden op hun markt. In de stijl die jij definieert.


Fulfilment en verspreiding

Promotiemateriaal en drukwerk bezorgen we direct bij de ondernemer. Niet alleen print, ook andere promotiematerialen. Vanuit ons magazijn zorgen wij voor een efficiënte verspreiding van materialen. Desgewenst verspreiden wij foldermateriaal zelfs direct huis-aan-huis.


Print en promotie

Folder, flyers en posters. En ook parasols, aanstekers en promoteams. Allemaal dragers van jouw merk. Voor print reken je bij Just Branded op de kwaliteit van Drukwerkdeal.nl. En voor alle andere promotionele activiteiten vertrouwt Just Branded op Racktime, the fieldcare company.


Kosten onder controle

Je uitgaven zijn transparant en altijd onder controle. Daarna is de keus aan jou: wijs elke ondernemer een eigen budget toe. Of geef je ondernemers de vrijheid en laat ze zelf bepalen hoeveel ze uitgeven aan marketingmaterialen.


Onderdelen

Just Branded bestaat uit vier onderdelen. Samen maken zij het tot een gebruiksvriendelijke en complete marketingoplossing. Simpel te gebruiken door iedereen in je organisatie.

Portals

Altijd overal toegang tot de up-to-date marketingmaterialen die jij nodig hebt, op het moment dat je ze nodig hebt. Wijs gebruikers in de portals marketingbudgetten toe. Of geef je gebruikers de vrijheid om eigen budget in te zetten.

Web-2-print

Ons systeem garandeert de meest flexibele web-2-print oplossing voor al je fysieke communicatiemiddelen. Kies altijd het middel dat het beste past bij jouw boodschap. De enige beperking is je fantasie. De professionele software helpt iedereen in je organisatie marketingmiddelen uit te werken die aansluiten bij jouw merkbeleving.

Multi-channel

Met Just Branded maak je meer dan alleen print of andere fysieke middelen. Ook mails, landingspagina’s of social media-uitingen werk je uit in Just Branded. Het juiste bericht bij de juiste persoon op het juiste moment – dat is effectieve marketing.

Documentbeheer

Jouw nationale branding lokaal toegepast. Op maat gemaakt voor elke regio: daar blinkt Just Branded in uit. Of het nu om folders, flyers of social media-uitingen gaat: lokale gebruikers maken simpel de middelen die zij nodig hebben. Altijd precies uitgevoerd in jouw huisstijl.